Palvelut

Terästen varastomyynnin yhteydessä toimiva poltto-, plasma- ja laserleikkauspalvelumme täydentää kokonaistoimintoja. Varastostamme löytyvistä materiaaleista valmistamme mittatarkat leikkeet todella nopeasti. Suurempiin leikeprojekteihin tilaamme materiaalit edustamiltamme tehtailta 2-3 viikon toimitusajalla. Määrämittaan valssatut levyt mahdollistavat suuremmissa projekteissa vähäisen materiaalihukan ja asiakkaamme eduksi näin ollen kilpailukykyisen kappalehinnan.

Toimitusvarmuus, hyvä laaduntuottokyky ja joustavuus ovat tärkeä osa palvelukonseptiamme.

Mittatarkat plasma-, poltto- ja laserleikkeet nopeasti
Käytössämme on HPR260 plasmaleikkauskone sekä neljällä suuttimella ja GLOBAL Control Plus -ohjauksella varustettu Messerin happikaasupolttoleikkauskone sekä Bystronicin 6Kw:n laserleikkauskone. Laajojen työalojen vuoksi (plasmaleikkauksessa: 3500 x 12500 ja polttoleikkauksessa 4500 x 12500) suurtenkin kappaleiden leikkaaminen onnistuu helposti.

Kuvat
Kuvat voi lähettää sähköisesti (mm. DWG, DXF, PDF, JPG) tai toimittaa piirustuksina. Piirustusten mukaiset millin tarkat leikkeet viimeistellään joko kulmahiomakoneella tai jäysteenpoistorummussa leikkeen koosta riippuen. Valmiit kappaleet pakataan ja merkataan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kaikista valmistamistamme kappaleista toimitamme myös vaadittavat ainestodistukset.

Palvelumme
Palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita. Tarpeesi ei tarvitse olla suuri – se voi olla vaikka yksikin leike. Yhteistyössä luotettavien ja pitkäaikaisten sopimuskuljetusyhtiöidemme kanssa huolehdimme tilaamasi kappaleet perille sinulle ajoissa.

Plasmaleikkaus Levypaksuudet 3 – 50 mm
Polttoleikkaus Levypaksuudet 3 – 200 mm
Laserleikkaus Levypaksuudet 0,5 – 20 mm